Contact
Proiect PUD,PUZ, certificat urbanism
cele mai mici preturi
SUNATI   0720-450-392
|Index| Urbanism| Harti| Contact|

PUD


Descriere:

Este posibil ca terenul tau sa nu fie folosit eficient in totalitate datorita suprafetei casei tale pe care vrei s-o construiesti care e prea mica pentru pretul platit pe teren.

Contacteaza-ne - cele mai mici preturi si cele mai bune solutii.

  • Informatii certificat de urbanism
  • Proiecte PUD si harti urbanism (harti si proiecte PUD, PUZ) 
  • Proiecte de casa (proiecte PAC)
Contact! 
Informatii aditionale

PUD – reprezinta documentatia prin care se asigura conditiile de amplasare, dimensionare, conformare si servire edilitara, a unuia sau mai multor obiective, pe o parcela, in corelare cu functiunea predominanta si  vecinatatile imediate.

PUD – are caracter de reglementare specifica si se elaboreaza pentru aprofundarea prevederilor din planul urbanistic general sau din planul urbanistic zonal, corelate cu conditionarile din certificatul de urbanism.

PUD – studiul de amplasament (PUD  SA) este documentatia cuprinsa in planul urbanistic de detaliu care fundamenteaza prin variante de analiza pe mai multe amplasamente, optiunea pentru realizarea unei constructii compatibila cu functiile urbane, conform prevederilor planurilor urbanistice generale sau zonale si corelate cu conditionarile din certificatul de urbanism. PUD SA are ca finalitate prezentarea comparata a indicatorilor economici si urbanistici proprii fiecarei variante analizate in scopul luarii celei mai corecte hotarari privind alegerea amplasamentului.
Obiectivele proiectului PUD:
Asigurarea conditiilor de implementare a programelor nationale sau locale de dezvoltare sau reabilitare (ex. Constructia de locuinte, infrastructura majora sau edilitara, etc)
Valorificarea in scop economic, social sau utilitar a terenurilor libere sau care devin libere ca urmare a dezafectarii unor constructii sau amenajari din intravilanul localitatilor.
Reabilitarea prin efectul planurilor urbanistice a unor zone din intravilan cu disparitati de amenajare si echipare.
Concretizarea masurilor de protective a mediului si de reconstructie ecologica proprii zonei abordate in conformitate cu programele si proiectele specifice
Reglementari pentru protectia, conservarea sau punerea in valoare – dupa caz – a patrimoniului istoric si de arhitectura, a siturilor valoroase de pe teritoriul analizat
Planul urbanistic de detaliu trebuie sa abordeze si sa cuprinda reglementari cu privire la:
- regimul juridic, economic si tehnic al terenului si constructiilor
- compatibilitatea functiunilor si conformarea constructiilor, amenajarilor si plantatiilor
- relatii functionale si estetice cu vecinatatea
- asigurarea accesibilitatii si racordarea la retelele edilitare
- permisivitati si constrangeri urbanistice, inclusiv ale volumelor construite si amenajarilor
Legat de continutul reglementarilor de mai sus proiectul PUD trebuie sa solutioneze in detaliu:
- modul de ocupare si utilizare a terenului (POT si CUT)
- functiunea si aspectul architectural al constructiei si amenajarilor
- integrarea noilor constructii si corelarea lor cu cele existente invecinate (in situatia in care amenajarile si constructiile existente raman ca atare)

Ai un teren?Vrei sa construiesti o casa sau alta cladire?Nu-ti plac recomandarile din certificatul de urbanism? De ce sa te multumesti cu suprafete mici?

Investitia ta ar putea de suferit pentru ca nu esti informat suficient cu privire la cat de mult poti sa construiesti si ce anume poti sa construiesti legal pe terenul tau.

Acum aveti un ajutor – cel mai rapid si cel mai ieftin mod de a fi informat

Avantaje:

Pasul 1: Ne contactezi

Pasul 2: Te informam

Pasul 3: Construiesti eficient

Gratuit:

Informatii despre situatia dumneavoastra (cu prioritate pentru Bucuresti)


Contact!